Sabtu, Oktober 27

Gundam 001st Opening (Daybreaks Bell - L`Arc~en~Ciel)

video

Cerita dari Seorang Kawan

When nothing right, goes left 

9gag.com


But, when you go left, there's gravel that you can jump it. Unfortunately, just one of your feet can't jump perfectly. You don't get perfection of landing..

Dan jalan itulah yang paling keren dan menantang.. Karena selain jelek, tapi nggak pernah diurus seorang pun. Hanya orang tertentu yang mau melewati jalan itu. Kalau lewat jalan kanan, rasanya mulus banget tapi membosankan. Ga ada tantangan. Ada yang kurang, ngeluh. Tapi kalau dikasih jalan kiri, rasakanlah. Menderita, tapi suatu saat akan kebal dengan jalan seperti itu.

Padahal ada aja salah satu dari kita yang ga mau keluar dari zona nyaman, from the right way.. Yang mulus itu... Tergantung masing-masing ^^

Because there is no proverb make you run quickly as jet... Nggak ada pepatah yang menyuruh kita berhasil secara instan. Succes people is from left way, much gravel. You face the stresses, pressures, finally you can breathe free after it. Break the limit!



- cerita dari seorang kawan - 

Minggu, Oktober 21

Eduday 2013 - Batik Incredible Guidance Teaser

watch this video and feel the motivation!

fly high and reach your dream!



Panic at Next 2 Months

Maybe I should know that time grows so fast. It makes me panic, because October will end in 30, in Tuesday surely.

I write and update a post for this blog between panic for tomorrow. Because tomorrow will be tomorrow for next one week. It is the ending of October. I have many things that I've done in this month, but it is not enough until now. Next year, the 2013's students must best graduate, success in national exam, SNMPTN, or maybe SNMPTN Undangan, or Ujian Mandiri. They such as ghosts of all high school students, make us scared, much worry, or if someone can't be stronger in mentally and physically, she/he maybe scream like crazy people.

These are like war. Education war. Competition between students high school in Indonesia, or maybe in my school and my class too.

We are as a students must having preparation to face all. Study, study, and study! Then prepare another things, like good score in school report. Have many strategies so that we can pass the university, or yeah, things that you have known and have done by you in your high school.

And, because of these, I don't know why I left my homeworks for while :D and took pictures below:


Buku latihan soal itu perlu. Soal ulangan akhir semester, ujian nasional, dan ujian-ujian lainnya ada di buku soal tersebut. Kecuali sih... komik Detective Conan disebelah buku Kimia itu ^^


Ada satu hal yang sering membuat meja belajar kita berantakan. Yaitu tempelan post-it di sisi kiri dan sisi kanan dinding meja belajar. Make it noise, but sometimes we remember the activity should we do.

Entah dari meja belajar ini, bisa tercermin karakter seseorang. Bagaimana dia belajar. Dan bagaimana dia mengatasi paniknya untuk menghadapi 2 bulan akhir tahun nanti. Semoga saja bisa :D Dan saingan anak-anak SMA di Indonesia itu ribuan loh. Apalagi mintanya universitas negeri bergengsi. Atau yang realitasnya saja? Biarlah nanti waktu dan Allah SWT yang menjawab. Semua tergantung usaha dan semangat (mengatasi kepanikan seperti ini, hingga aku memotret meja belajarku ini -_-).

Belajar, berusaha, dan berdo'alah!! Next 2 months is so fast as jet as we feel! Prepare all! Fly high, like an airplane!